top of page
Vakantie-TUI-Hawaii-1000x640.jpg

Over ons

Welkom bij Pokehouse Middelburg. 

 

Het eerste Poké bowl restaurant in Zeeland. Wij hebben dit opgezet met ons drieën, drie totaal verschillende persoonlijkheden met één visie. Die visie is, lekkere kwalitatieve bowls leveren. Wij willen het verschil maken in het thuis bezorgen en afhalen van eten.
 

Onze prioriteit is werken met dagverse producten, zodat we kwaliteit kunnen garanderen van onze ingrediënten. Wat ook deel is van onze visie is dat wij een gezond alternatief willen bieden. Zo willen wij rekening houden met verschillende diëten zoals koolhydraatarm en hebben wij zowel vegetarisch als veganistische alternatieven. Los van dat willen wij dat het vooral smaakvol is en dat het klopt.

Wat wij ook erg belangrijk vinden is een stukje service. Dat begint met goed luisteren naar onze gasten, heeft u dus goede aanvullingen voor ons menu of toffe ideeën die bij ons passen dan horen wij die graag. Dan zullen wij daar over na denken en dat proberen te verwezenlijken.

Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken kan het zijn dat de wachttijd soms iets uitloopt. Wij doen ons best u hiervan op de hoogte te stellen door telefonisch contant met u op te nemen zodat u precies de status van uw bestelling te weten komt.

 

Kort over ons samengevat:
 

*    Dagvers

*    Gezond

*    Meedenkend

*    Service op en top

bottom of page